2018-06-20 05:23:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Harcias kedvét ne másokon vezesse le

Napi horoszkóp június 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Önnek a mai napon nagyon fontos, hogy büszke lehessen párjára. Ennek ellenére meg kell tanulnia reálisan látni partnerét, mert ellenkező estben túlzott elvárásai nagy csalódásokhoz vezethetik. Próbáljon meg a realitások talaján maradni!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma szeretne büszke lenni otthonára, az önt uraló Hold a negyedik sorsterületen halad át, ezért ön arra törekszik, hogy széppé és kényelmessé tegye lakását. Nagyon jó kapcsolatot tud ma kialakítani a nő neműekkel a családjában.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön ma könnyen teremt kapcsolatot, természetes és megértő barátság alakul ki ön és kollégái között. Társasági élete ma különösen hangsúlyos.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap délután belép az ön jegyébe, ami ma önt jelentős kezdeményező képességgel ruházza fel. Próbáljon meg harmonikus egyensúlyt tartani az érzelmei és a tudatossága között.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nap és Hold közötti feszült fényszög idegességet vált ki önből is. Felbillenhet önben az egyensúly. Tartson szigorú önvizsgálatot a helyes válasz megtalálása érdekében.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A bolygóállásoknak is köszönhetően most rendkívül együtt érző másokkal, szeretne segíteni másokon. Tegye meg amit tud, azonban kerülje a negatív beállítottságú embereket, nehogy ön is áldozatul essen a pesszimizmusuknak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma a Hold belépett az ön jegyébe, ez önt kiváló diplomáciai és taktikai érzékkel ajándékozza meg. Ma képes azonosulni mások problémájával, véleményével és képes azonnal reagálni is rájuk.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kitűnő memória jellemezi önt, ebből sokat profitálhat. Képzelőerőjét ma jó irányban kell használnia, meséljen a gyermekeinek, vagy írjon verset, fessen, vagy menjen el egy kiállításra.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az eddig szőnyeg alá söpört problémák tovább már nem tarthatók ott, most felszínre kerülhetnek. Minden kis apróságon kiakadhat, figyeljen oda, a gondokkal rögtön nézzen szembe. Nem is olyan nagyok, csak kell egy kis erőfeszítést tennie!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Üzleti és szakmai ügyek kerülhetnek ma előtérbe, hirtelen reflektorfényben találhatja magát. Ma ösztönösen ráérez, mit szeretnének a többiek és ön is ezt támogatja. Szakmai kapcsolatai maradjanak szigorúan üzleti alapokon, ellenkező esetben „sem pénz, sem posztó”!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma nagyon sok energiája van, de ha lehet, harcias kedvét ne másokon vezesse le, vagy legalábbis ne veszekedés formájában. A Vénusztól érkező kedvező oppozíció segít most önnek a másik nem meghódításában. Sok bókot kaphat, és még több flörtben lehet része!


Halak: II. 19. - III. 20.
Gondolkodása ma kissé fegyelmezetlenné válhat, a gyakorlati kérdések ma hidegen hagyják önt. Nyugodtan adja át magát a szárnyaló fantáziájának, lényeg az, hogy most lazítson és élvezze ki ezt a pillanatot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: